Search This Blog

GIVEAWAY BY FATIN DIANA

Sunday, February 19, 2017

GIVEAWAY BY FATIN DIANA | Selamat Hujung Minggu semua, Happy Weekend everyone.. Hujung minggu ini takde plan ke mana-mana jadi saya mengambil kesempatan ini untuk turut serta dalam Giveaway yang dianjurkan oleh blogger muda dan comel iaitu Fatin Diana..

 Giveaway by Fatin Diana
Sila click banner untuk join

Saya sudah penuhi semua syarat-syarat yang dikenakan iaitu :

1. Follow semua media sosial dan klik iklan sponsor.
2. Buat satu entri "Giveaway by FatinDiana".
3. Copy banner dan paste di entri. Jangan lupa backlink banner di atas.
4. Submit link di ruang komen. Takkan layan sebarang penyertaan di cbox.
5. Last sekali perlu follow 3 blog sponsor yang dinyatakan dan click iklan Nuffnang di blog-blog berkenaan.

Hadiah:
Bawal pucci by FD
Pin shawl (10 pcs) by Eymasu (3 pemenang)
Jogger pants by Ezyra Clothing
Makeup set by Cik Chenta

Tarikh tamat: 10th March 2017 @ 10 malam

Sesiapa yang berminat boleh turut sama..
Sehingga kita bertemu lagi di post akan datang..
Sekian, wasalam..


Regards,

You Might Also Like

31 comments

  1. Menarik hadiah dia :) Good luck kak LZ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, sekadar suka-suka hehehe
      Thanks dear.. ;-)

      Delete
  2. Goooddd Lucckkk SISSSS. semoga beroleh kerjayaannnn preppp pepp peppp bunyi trompet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha siap trompet x menahan si Amer ni..

      Amin, terima kasih Amer Jaya.. :-)

      Delete
  3. Selamat berkenalan, LZ.
    All the best untuk GA ini :)

    ReplyDelete
  4. Good luck LZ. Semoga ada rezeki kali ni 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, terima kasih Ana Suhana.. 😍

      Delete
  5. Semoga berjaya LZ, moga ada rezeki... mana tau menang kan... good luck...

    ReplyDelete
  6. Good luck!!..menarik hadiahnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengan Nohas..
      Terima kasih sudi membalas kunjungan.. 😍

      Delete
  7. Good luck kak! menarik hadiah2 tu untuk perempuan! hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.. Thanks Syed..
      Hadiah sbg sampingan yg penting semangat hehehe 😄

      Delete
  8. hadiah-hadiahnya menarik.

    tapi rules nye banyak.

    hihihi...

    goodluck LZ.

    menang nanti kita share hadiah k.

    #tetiba.

    hahaha...gurau je...

    daaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa gigih ikut syarat satu-persatu.. In shaa Allah ada rezeki tak ke mana.. hehehehe

      Delete
  9. Gud luck LZ....mak dah pencen haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha terima kasih Mak Nom.. Tapi awat mak pencen awai sangat..😁

      Delete
  10. hai. singgah dri GA yg sama. :) goodluck

    https://theaaisy.blogspot.my/2017/02/giveaway-by-fatin-diana.html

    ReplyDelete
  11. goodluck okay . singgah dari segmen yang sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same goes to you dear Zafirah 😍

      Delete
  12. 🌸💓🌼Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...🌸💓🌼

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Hani, in shaa Allah LZ akan menyusul dan sertai contest yg dinyatakan.

      Aminnn, terima kasih dear kerana mendoakan saya 😍

      Delete
  13. Semoga berjaya kak LZ, hihi tak lama dah ni, dia nak umum pemenang, berdebar rasa. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn, sama-samalah kita Mai..
      In shaa Allah kalau rezeki tak ke mana..
      Excited kann, akak pun sama 😁

      Delete
  14. dari GA sama :)

    https://sayesyadiya.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

Twitter @ladynredplanner

Sponsor

Labels