Top Menu

My Precious Followers

3 PEMENANG BERTUAH

3 PEMENANG BERTUAH | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera kepada pembaca blog ini. Didoakan semoga kalian beroleh kesejahteraan dan dipermudahkan segala urusan. Pembaca yang mengikuti perjalanan entry saya mungkin tertunggu-tunggu siapakah yang bertuah memenangi Starbucks Gift Card bernilai RM30.00 seperti yang saya janjikan dalam entry saya ini -> DISCUSSION : "YOUR COMMENT WILL BE VISIBLE AFTER APPROVAL"

 

Berikut merupakan senarai blog yang memberikan pendapat mereka iaitu:

9. Mrs Anna
19. Mrs A

Kesimpulannya, banyak yang saya pelajari dari komen yang diberikan oleh rakan bloggers di atas. Semua pendapat yang diberikan adalah genuine mengikut pengalaman rakan-rakan blogger sendiri. Oleh itu, saya memutuskan untuk membuat pemilihan 3 Pemenang Bertuah mengikut random.org demi mencapai keputusan win-win situation.

Berikut merupakan 3 Pemenang Bertuah :

TAHNIAH diucapkan kepada 3 PEMENANG BERTUAH..

 
Pemenang yang tesenarai akan dihubungi melalui email.
  
Kepada peserta yang tidak tersenarai sebagai pemenang jangan terasa hati, jika bukan rezeki anda di sini, mungkin rezeki anda di lain hari. Terima kasih kerana sudi memberikan pendapat. Kerjasama dan sokongan rakan-rakan blogger amat saya hargai.


Sehingga kita bertemu lagi di lain entry..
Sekian, wasalam..


Regards,

42 comments :

  1. yeah, tahniah kepada yg menang ;)
    yg tak menang, nextime boleh try lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Mrs Pip,

      Apa yang penting sokongan dan ukhuwah yang dibina sesama rakan bloggers..

      Terima Kasih Mrs. Pip sudi singgah blog ini 😍

      Delete
  2. Replies
    1. Terima Kasih Cik CL sudi singgah 😍

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Mek sudi singgah 😍..

      Delete
  4. Tahniah buat ketiga pemenang yang bertuah πŸ‘πŸ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul HH, rezeki berpihak kepada mereka..

      Thanks HH sudi singgah 😍

      Delete
  5. tahniah buat pemenang..kita yg tak menang tunggu next giveaway la..jd cepat la sikit buat LZ ya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh Kak Fuzy..
      In shaa Allah ada rezeki nanti LZ buat..

      Terima kasih Kak atas sokongan akak selama ini 😍

      Delete
  6. Tahniah kepada para pemenang, yepppieee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mayy sudi singgah dan sokongan yang diberikan 😍

      Delete
  7. Tahniah buat para pemenang πŸ˜„πŸŽ‰

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA pun sama, thank you so much for your support.. LZ sangat hargai 😍

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih sudi singgah Mrs. Hazeera 😍

      Delete
  9. alhamdulillah terselit rezeki ana di sini. wah boleh lah makan di starbuck. hehe. lama sungguh tak ke starbuck.

    terima kasih LZ. semoga murah rezeki LZ sekeluarga. 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn..
      Rezeki untuk Ana.. in shaa Allah minggu ni LZ pos hadiah 😍

      Delete
  10. Tahniah kepada pemenang 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear Siqah atas sokongan selama ini 😍

      Delete
  11. Thniah kepada Cik Renex, Ana dan Nina.
    Tahniah juga buat LZ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih pakcik WP.. πŸ˜†

      Delete
  12. tahniah pada pemenanggg. :) semua blogger yg menang tu busyra kenal. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka bloggers terkenal yang peramah dan mesra kannn Busyra..

      Delete
  13. wahhh, tahniah cik renex!!! dan semua pemenang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah, ada rezeki tak ke mana kannn IQ 😍

      Delete
  14. Replies
    1. Rezeki Ana kali ni Nadia 😍

      Delete
  15. Alhamdulillah ada rezeki menang. 😊😊😊😊Thankss.
    Xsabar nk tgu emel dr kak LZ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki CikRenex..
      LZ akan pos hadiah minggu ni, so sabar menanti πŸ˜‰

      Delete
  16. Untnglaaa siapa dapat tu. Hehe..
    Kite tagged sis tau! ♥

    http://fairuzaqilah-official.blogspot.my/2017/05/blue-sky-tag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fairuz, in shaa Allah jika sempat LZ join 😍😍

      Delete
  17. wahhhh.. tahniah kepada pemenang.. :)

    ReplyDelete
  18. tahniah...
    aida 1st time landing blog LZ.
    dari grup terjah di fb :)
    moga ukhwah alam maya kita berpanjangan :)
    moga aida akan menang sesuatu di sini nanti hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn, semoga ukhuwah kita sentiasa berkekalan adianiez Aida.. Terima kasih sudi singgah 😍

      Delete
  19. wiwittt.. tahniah pd pemenang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, harap mereka suka hadiah itu.. πŸ˜„

      Delete
  20. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki untuk mereka... Ada rezeki lain saya kongsi dalam entry akan datang πŸ˜„

      Delete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!

SPONSOR

Fashion

Beauty

Lifestyle

Information

Recipes

Review

Instagram @ladyinredplanner

Designed for Lady In Red Planner | Distributed By Blogger Templates