image1 image2 image3

HELLO I'M LZ|WELCOME TO MY BLOG|LADY IN RED PLANNER|THIS IS LIFESTYLE BLOG | HOPE YOU ENJOY READING | THANK YOU, HAVE A GREAT DAY!

SEGMEN "HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET"

SEGMEN "HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET" | Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera pembaca semua.. Hari ini saya dengan berbesar hati ingin sertai segmen yang dianjurkan oleh Blogger terkenal Saudara Hasrul Hassan (HH) dalam Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Blog dan trafik memang tak dapat dipisahkan. Pasti setiap blogger mengharapkan trafik blog yang tinggi, begitu juga dengan saya. Blog Saudara HH memang telah terkenal dan tak hairanlah jika trafik blog beliau sentiasa mencanak-canak setiap hari tak putus-putus orang datang melawat.

Pakar Trafik Blog Meroket
Klik banner untuk syarat-syarat penyertaan

Jadi dengan menyertai segmen ini saya harap saudara HH dapat merealisasikan impian saya sejajar dengan tajuk segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Harapan saya pun tinggi meroket agar trafik blog saya tinggi, hehehehe

Walaupun Saudara HH ni glamour, namun beliau tidak meletakkan syarat-syarat ketat dalam segmen ini. Jadi mudahlah saya dan peserta lain memenuhi syarat-syarat yang dikenakan. Okay, syarat-syarat yang mudah telah saya penuhi iaitu :

1. Peserta mesti ada blog.

2. Peserta diwajibkan membuat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post seperti di atas. Banner di atas perlu link ke blog/post di blog saudara HH.

3. Dalam setiap post, letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.

4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN .COM (klik sekarang dan LIKE)

5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)

6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW).

Perserta lain yang ingin menyertai segmen ini jangan lupa ikuti syarat-syarat di atas step by step tau, jangan sampai ada yang tertinggal.

Okay, saudara HH saya ingin trafik blog meroket untuk post saya ini - Welcome to my new blog
http://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/02/welcome-to-my-new-blog.html
 
 Semoga tertunailah hasrat trafik blog saya meroket lepas sertai segmen ini.. Jadi kepada pembaca yang masih belum sertai, jangan tunggu lagi. Jom ambil peluang sertai segmen ini. In shaa Allah saudara HH akan tunaikan janjinya. 

Tarikh tutup penyertaan : 10 Mac 2017

Terima kasih saudara HH kerana menganjurkan segmen ini. Semoga terus success. 
Sehingga kita bertemu lagi di lain entri..
Sekian, wasalam..


Regards,

Share this:

CONVERSATION

23 comments:

  1. Selamat bsegmen .. CCL dtg dri semgmen yg sama ..baru lepas join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih CCL..
      Selamat bersegmen juga diucapkan 😍😍

      Delete
  2. Saya jarang menyertai segmen lagipun saya tak meletakkan sebarang iklan di blog saya jadi rasanya tak perlu menaikkan trafik kot...

    Semoga lepas menyertai segmen ni trafik blog ladyinredplanner naik tinggi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oic, it's okay Sweetie..
      Thank you very much for your support 😍

      Delete
  3. Gud luck kak. Inshaallah moga blog kakak dapat meningkat ikut segmen ni. Yang saya ni tak tahulah bila join. Hehehe. Nantilah ada masa nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnnnn..
      Thanks Rocky 😍😍😍 Kalau terasa nak join cepat-cepat sebelum 10hb ni tau dear 😁..

      Delete
  4. Semoga trafic blog LZ terus meningkat dari sehari ke sehari. InsyaAllah. Selamat bersegmen dear ❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapan yang sama untuk Ana juga 😘😘😘

      Terima kasih dear 😍

      Delete
  5. Replies
    1. Hehehehe aminnn..
      Andai terpilih, tak sabar tunggu hasilnya 😁
      Terima kasih Tuan 👍

      Delete
  6. Good luck.. semoga terus meroket...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha thanks BB 👌
      Sama-sama kita tunggu traffic blog meroket 😁..

      Delete
  7. salam perkenalan..join jugak segmen tu semalam...saja suka2 wlupun tujuan asal berblog cuma utk merakam memori jer..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan Juls Julie80.. Sama-sama kita tunggu blog trafik kita meroket dear 😍.. All the best to you 👏👏👏

      Delete
  8. busyra pun join jugak segmen ni. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oic, selamat bersegmen Busyra.. Akak tak sabar tunggu senarai penuh 😄

      Delete
  9. Replies
    1. Alahai cian Neeza, in shaa Allah semoga ada rezeki utk join akan datang 😍

      Delete
  10. In Sha Allah, post tersebut akan diroketkan oleh hasrulhassan.com pada 11 Mac .. terima kasih sesangat sbb sudi join segmen saya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama Tuan HH kerana sudi singgah di sini dan menganjurkan segmen. Selain sentiasa berkongsi maklumat yang berguna kepada blogger untuk dimanfaatkan..

      Delete
  11. Selamat bersegmen kak 😘 hari ni 11 Mac kan. Dah meroket tak entri akak? Bestnya 😱

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah meroket Siqah, tetiba trafik post tersebut meroket tinggi cantas post lain.. hebat, hehehehe

      Delete
  12. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Leave your friendly messages here ^_~
Feel free to visit my blog again..
Thank you very much!